favicon.jpg

Our proposal involves an 'upside down' scheme which provides all living accommodation on first floor level in order to maximise light and views towards the Dun Laoghaire coastline. The two storey rear extension is sunken into garden level which allows for natural changes and zoning within the open plan living accommodation. The new ground floor addition provides for two guest bedrooms and a guest living space which opens out to a new garden terrace. 

Photography: Ruth Maria Murphy

Client: Private

Status: Completed

Year: 2020

Size: 210sqm

I worked with Courtney Mc Donnell Studio, on the refurbishment and extension of my home in South Dublin, it was a Victorian House that was completed transformed over a 12 month timeframe. Courtney's vision in the design and also her execution delivering every detail of the project was outstanding. We are extremely happy with the results and finish throughout.

 

Suzie McAdam , Homeowner